Bleisure reisideeën voor 2023

Het herdefiniëren van de combinatie van zaken en plezier (vrije tijd) is de bleisure-vakantietrend. Als u voor zaken naar Málaga gaat – of waar dan ook in Spanje – heeft Toma & Coe de perfecte balans tussen de zakenreis.

Sommigen van jullie denken misschien ‘wat is in godsnaam bleisure?’. Een term die meer dan tien jaar geleden is bedacht door Future Laboratory, het is een neologisme zaken en vrije tijd combineren. Dit kan in twee vormen: vakantietijd toevoegen aan een werkreis of de twee letterlijk combineren. Als onderdeel van een teambuildingreis kunnen er bijvoorbeeld activiteiten zijn die de culturele punten van de locatie in zich opnemen.

Laten we beginnen met de eerste…

Creëer uw ideale balans tussen werk en privé met op maat gemaakte reizen

Stel je voor dat je naar Málaga gaat om een ​​van de vele technologiebedrijven te bezoeken die daar gevestigd zijn. Door uw zakenreis te verlengen met een welverdiende vakantie, is de balans tussen werk en privé in uw voordeel doorgeslagen.

Misschien kom je ook vaak terug, dus dit is het perfecte moment om iets te leren over de cultuur, de geschiedenis en de kleine zijstraatjes van de stad met uitstekende restaurants. Hier komt Toma & Coe tussenbeide.

Boek een op maat gemaakte tour – of dat nu voor een paar uur is of het hele weekend – en ontdek het echte Málaga. Waag je in hoeken van de stad die je nooit alleen zou vinden, want je privégids houdt je enthousiast bij elke nieuwe ontdekking.

Bent u een fijnproever? Doe wat kooklessen, proef de lokale drankjes tijdens een wijntour en word aanbevolen voor de beste restaurants in de stad.

Bent u een kunstliefhebber? Málaga zwemt in kunstgalerijen en musea. Van de vader van het kubisme – Picasso, tot de traditionele Andalusische schilders van de 17e eeuw tot de coole straatkunst van vandaag, er is een kunstenaarspalet aan stijlen om van te genieten.

Wil je iets verder weg, dan wachten de Andalusische steden Sevilla, Córdoba en Granada op je. Allemaal beschikbaar als dagtochten.

En als je je overweldigd voelt door de enorme keuze aan ervaring, leg jezelf dan in onze handen en we zullen je perfecte op maat gemaakte tour bedenken.

Incentives met Ziel

Het tweede voorbeeld van bleisure is bedrijfsteambuilding en incentives. Het opbouwen van team- en bedrijfsbrede culturen kost tijd en moeite. Een geweldige manier om het ijs te breken en relaties op te bouwen met collega’s van verschillende locaties is door middel van teamervaringen.

Als jouw Bestemmingsbeheerbedrijf in Málaga, ontwikkelt Toma & Coe routes die belangrijke aspecten van de Andalusische cultuur, keuken en levensstijl combineren met boeiende groepsactiviteiten. We noemen ze Incentives with Soul.

We hebben voorkennis van Andalusië met contacten bij enkele van de allerbeste restaurants, locaties, hotels en activiteitenleiders. Enkele van onze activiteiten zijn een wedstrijd om paella te maken in de omgeving van het prachtige Malaga; wijnproeverijen en exclusieve rondleidingen door de wereldberoemde bodega’s van Ronda en Jerez; een bootcamp met een vleugje luxe, boordevol adrenaline-pompende activiteiten zoals kajakken op zee, zeilen, wandelen en bergbeklimmen.

Door zaken te combineren met een vleugje vrije tijd, en vooral plezier, plukt uw bedrijf daar de vruchten van.

Add a Comment

Your email address will not be published.

All Categories

Get Free Consultations

SPECIAL ADVISORS
Quis autem vel eum iure repreh ende