Top reistrends in 2023

Terwijl de avonden vallen, kijken we naar 2023 en de reistrends die volgens ons populair zullen zijn onder reizigers. Welk type vakantie je ook wilt, bij Toma and Coe kun je er zeker van zijn dat we je een onvergetelijke ervaring bezorgen.

1. Gezonde feestdagen

Veel reizigers zijn geïnteresseerd in gezonde uitjes in 2023. Of het nu gaat om lichaamsbeweging en spiritualiteit of om mindfulness en meditatie, dit is een enorme trend in 2023.

Niet meer terugkomen van vakantie en nog een pauze nodig hebben, maar verjongd en verfrist. Een perfecte mix is ​​het lopen van de Camino de Santiago – een reis van fysieke en emotionele verlichting, met alles verzorgd door je Toma-gids. Mis de kans niet om in de voetsporen te treden van miljoenen pelgrims door de eeuwen heen.

2. “Uit de comfortzone” reizen

De tijd om te luieren in een all-inclusive resort is voor veel reizigers in 2023 voorbij, omdat ze op zoek zijn naar nieuwe culturen, talen en eten. Ze willen uit hun comfortzone stappen en minder bekende bestemmingen verkennen.

Neem de minder bereisde weg met Toma en Coe, proef de lokale smaken en dompel jezelf onder in het lokale leven.

3. Nostalgische uitjes

Familie samen - Nostalgische vakantiereistrend

Zin in een reis door Memory Lane waarbij je bestemmingen bezoekt waar je als kind op vakantie bent geweest? Of misschien wacht er wel een bar uit de jaren 70 op je. Vintage vakanties zijn in opkomst, met het verlangen om herinneringen aan vroeger op te halen.

Veel reizigers zijn ook geïnteresseerd in familiereünies en reizen met meerdere generaties. Waar beter dan een villa in Spanje, met leuke excursies en belevenissen voor iedereen.

4. Off-grid-avonturen

Ga los in het land met reizen rond natuurlijke attracties en adrenaline-avonturen. Loop de Caminito del Rey, ontsnap aan de drukte met een landelijke retraite of genereer wat trapkracht tijdens een fietstocht langs een via verde. Kies een accommodatie die volledig off-grid is, of afgelegen maar toch met internetverbinding – de keuze is aan jou.

5. Reizen door kleine steden

Reistrend in de kleine stad

De kleinere dorpen en steden zullen hun momenten beleven in 2023 als reizigers wegtrekken uit de drukke steden. De charme en het tragere tempo van de kleinere steden, in combinatie met de prachtige uitzichten, geschiedenis en lokale producten wachten op degenen die van langzaam reizen houden.

In de provincie Málaga kun je de bergdorpen en de landelijke stadjes in het binnenland ervaren met op maat gemaakte tours.

6. Bleisure

Nu Málaga een groeiend technologiecentrum in Europa is, is het heel goed mogelijk dat u zich voor zaken in de stad bevindt. Combineer je werkreis met wat vakantie en je doet mee met de vakantietrend van 2023, Bleisure.

Combineer zaken met vrije tijd en verken de stad Málaga met zijn rijke geschiedenis, of trek erop uit naar enkele provinciesteden om nieuwe sensaties te ontdekken.

Welke reistrend je ook volgt in 2023, met Toma & Coe ben je verzekerd van bijzondere ervaringen.

Add a Comment

Your email address will not be published.

All Categories

Get Free Consultations

SPECIAL ADVISORS
Quis autem vel eum iure repreh ende